marți, 3 iulie 2012

Muschiulet de Porc Condimentat


Concursul condimentat organizat de Teo’s Kitchen impreuna cu www.afaf.ro nu-mi da pace de 2 saptamani astfel  incat revin cu inca o reteta cu un mix propriu de condimente pentru a participa la concurs.
Pentru ca meniul sa fie oarecum complet, pe langa desertul deja pregatit pentru concurs, azi va propun un muschiulet de porc cu o crusta de condimente alese.

Ingrediente:
2 muschiuleti de porc
2 cani vin alb
4 linguri ulei
Paleta de condimente:
4 lingurite boabe de mustar
4 lingurite cimbrisor uscat
4 lingurite praf de usturoi
4 lingurite chimen
2 lingurite piper alb macinat
2 lingurite boabe de coriandru
4 boabe de ienibahar macinate
2 lingurite Sare Aromata pregatita anterior aici
Condimentele se amesteca si se pun intr-un castron.
Muschiuletii de porc se spala, se scurg de apa, se ung cu putin ulei si
se tavalesc prin castronul cu condimente.
Se pun apoi intr-o tava in care se adauga 3 linguri de ulei si cele 2 cani de vin si se dau la cuptorul incalzit in prealabil la 160 gr C pentru aproximativ 1 ora.
Se feliaza si muschiuletii sunt gata pentru servit!
Pofta buna va doresc!

0 comentarii:

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena