vineri, 31 mai 2013

Retetele Copilariei - Concurs!


1 iunie! O zi speciala pentru copii, parinti si pentru toti de altfel! Si tocmai pentru ca este o zi atat de speciala, azi va invit la concurs! In primul rand pentru ca este 1 iunie, in al doilea rand pentru ca in curand blogul va implini 1 an (si cum altfel sa pot sarbatori asta!) si nu in ultimul rand pentru ca voi imi faceti viata frumoasa in fiecare zi si a sosit in sfarsit momentul ca pe trei dintre voi sa ii pot rasplati intr-un oarecare fel!
Iar pentru o zi speciala dedicata copiilor nu am putut sa aleg decat o singura tema pentru acest concurs: retetele copilariei, o categorie in care am adunat si eu cateva retete!

Dar sa va povestesc mai bine despre premii, care sunt oferite de B&B Super Import SRL, distribuitor de utilaje si accesorii de cofetarie/ patiserie. Va invit sa vizitati pagina de web unde veti putea gasi de la materii prime (coloranti alimentari, martipan, fondant, etc) si pana la cele mai ingenioase si utile forme de torturi si prajituri Wilton, de o calitate cu totul deosebita si pe care eu cel putin nu le-am gasit in alta parte (va recomand sa accesati si categoria Promotii!!).

Premiul I  
Cookie Pro™ Ultra II Cookie Press cu ajutorul caruia veti obtine cele mai frumoase fursecuri in cel mai simplu si confortabil mod, presa continand 16 forme diferite.


Premiul II  
6-Cavity Non-Stick Ice Cream Cookie Bowlo forma non-aderenta pentru briose, mini prajituri sau de exemplu cosulete cu diverse creme/ aperitive sau in care se poate servi inghetata.

Premiul III  
6-Cavity Doughnut Pantava non-aderenta pentru gogosi pe care marturisesc ca abia astept sa o testez si eu (am cautat foarte mult timp acest tip de tava).


Fiecare castigator va primi de asemenea si formele pentru cosulete de ciocolata:

cu ajutorul carora eu am castigat Premiul II la concursul Danone Blog Chef 2013.


Tematica concursului nu se doreste a fi una limitativa/ restrictiva in sensul ca daca de exemplu o reteta simpla de chec / gogosi va aminteste de copilarie o puteti inscrie in concurs. Reteta poate fi una veche, de familie si (eventual) adaptata de voi sau prezentata intr-un mod inedit. Ganditi-va nu neaparat la prajituri renumite (desi ele nu sunt excluse, in mod evident), ci mai degraba la acele retete pe care vi le pregatea fie bunica, fie mama si care, atunci cand va ganditi la ele, va aduc un zambet!
Tema principala este sa ne amintim cu drag de perioada cand eram copii!
Am schitat si un mic regulament in functie de care sa ne putem ghida cu totii!
  
Regulament Concurs Retetele Copilariei:
1. Fiecare participant va pregati o reteta care sa se incadreze in tematica concursului.
2. In cazul in care participantul are blog, acesta va publica reteta apoi o va transmite impreuna cu poza preparatului final pe adresa de email ancaskitchen@gmail.com sau va lasa un comentariu la aceasta postare cu link-ul retetei postate in perioada inscrierii.
In cazul in care participantul nu are blog, va transmite reteta impreuna cu poza preparatului final pe adresa de email ancaskitchen@gmail.com in perioada inscrierii.
3. In poza finala a preparatului se va include un biletel pe care va fi notat (exclus Photoshop sau alte programe de editare foto): “Concurs B&B Super Import & My Classic Cuisine”.
4. Fiecare participant va da Like paginii de Facebook Wilton Romania.
5. Perioada de inscriere: 1 – 15 iunie, inclusiv.
Castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 20 iunie.

Nota:
  • Toate conditiile sunt obligatorii.
  • Jurizarea se va face in baza unui punctaj, in functie de urmatoarele criterii: originalitatea prezentarii preparatului, gradul de dificultate, explicarea cat mai clara a modalitatii de preparare, calitatea fotografiei.
  • Numarul de retete cu care un participant se poate inscrie este nelimitat. Fiecare reteta insa va fi jurizata separat iar un participant nu poate castiga decat un singur premiu, chiar daca, conform punctajului se va clasa cu mai mult de o reteta intre primele 3.
  • Premiile se vor transmite numai pe teritoriul tarii.
Prin stabilirea acestui regulament am incercat sa acordam sanse egale atat celor care au blog, cat si celor care nu au si vor sa participe la acest concurs. Acesta este si principalul motiv pentru care a fost inclus biletelul (sunt persoane care au foarte multe retete care se pot include in tema concursului si sunt alte persoane care vor munci special pentru asta).
Eu am incercat sa ofer toate detaliile pe care le-am considerat necesare. Daca aveti intrebari le astept iar in masura in care este posibil, va raspund cat se poate de rapid.  

Succes!

15 comentarii:

Cristina spunea...

Ce premii dragute!!!

Liana10 spunea...

Frumos concurs!! Acum mi-e ciuda ca am facut un sufleu de orez cu lapte, mirodenii, fistic si fructe uscate saptamana trecuta..pfuua..si zici ca e obligatoriu cu biletel, huh? O sa-l mai fac o data ;-)

Anca B. spunea...

Te astept, Liana!

anky spunea...

Hmm....Anca....ce concurs cu aer de poveste :) De vreo 2 zile ma tot gandesc ce sa prepar, am atatea retete care imi amintesc de copilarie incat nu ma pot hotari. Sper totusi sa aleg una pana la sfarsitul concursului :)

Anca B. spunea...

Anky, abia astept sa vad ce pregatesti!

Gabriela Gitoi spunea...

Buna Anca, am revenit cu comentariul ;-).
Linkul catre tortuletz este acesta: http://gabrielacuisine.ro/tort-de-biscuiti-cu-ciocolata/
Pupicei!

Andie spunea...

Am venit dupa presa de cookies :)))) Zic si io, ca doar visatu'-i gratis! :) Te pup Anca si multumim pentru concursul asta fain. Mult succes tuturor!
http://www.andie.ro/2013/06/12/pandispan-cu-caise-si-amintiri-din-copilarie/

Carmen Tobias spunea...

Noroc cu Andie ca am dat de minunatul tau concurs :) Am pregatit cu drag prajitura copilariei mele :

http://carmen-tobias.blogspot.ro/2013/06/checul-bunicii-chec-rapid-chec-pufos-si.html

Olguta spunea...

Un desert cu parfum de copilarie :)
http://pastry-workshop.blogspot.ro/2013/06/ile-flottante-floating-island.html

Mult succes tuturor! :)

Mihaela spunea...

M-ai facut curioasa cu formele pentru cosuletele cu ciocolata. Nu imi inchipui cum se folosesc ? Cand se toarna ciocolata in ele, cum se fixeaza pe pereti ? Poate par nestiutoare, dar asta m-a dat gata !
Multumesc anticipat,
Mihaela

Anca B. spunea...

Mihaela, formele au doua parti: intr-una se toarna ciocolata topita (cam 3 linguri daca imi amintesc bine) iar cea de-a doua vine peste si preseaza ciocolata pe marginile formei, inchizandu-se in clipsuri. Este va un fel de matrita :). Apoi se introduc la congelator 10 minute si gata! Sper ca am explicat astfel incat sa poti intelege.

Dohotariu-Avram Alina spunea...

Îmi cer scuze că nu am apucat să particip. Aș fi vrut, dar nu am mai apucat. Te pup!

Cristina spunea...

Draga Anca, iata si reteta mea pregatita cu mult drag, special pentru acest concurs: http://www.divainbucatarie.ro/prajitura-cu-cirese-migdale-si-martipan/ !

Mihaela spunea...

Multumesc, am inteles. Uitandu-ma cu atentie la poza, nu se vedea decat o singura parte. Interesanta idee, am sa le comand si eu !

Andreea Dianu spunea...

Pe ultima suta de metrii ma inscriu si eu :)
http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/2013/06/biscuiti-pufi-pufi.html
Te pup!

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena