sâmbătă, 11 februarie 2017

Negresa cu Nuci si Bezele #BestBrownieEver

Negresa cu cafea (reteta este de post pana aici, o reteta pe care o tot fac de prin anii facultatii cand imparteam prajiturile cu toata strada) decorata cu mini marshmallows (carora nu le-am gasit nicio intrebuintare pana acum insa de-acum probabil voi face stoc cand gasesc), nuci si chipsuri de ciocolata. 


Ingrediente tava 38x24x5: 
420 g faina
300 g zahar
500 ml cafea rece
120 ml ulei
60 g cacao
2 lingurile bicarbonat de sodiu
1 lingura otet
1 praf sare

1 punguta marsmallows
1 cana nuci taiate grosier cu cutitul
100 g chipsuri de ciocolata

Modalitate de preparare:
  • Se incalzeste cuptorul la 175 g C.
  • Intr-un castron incapator, faina se amesteca bine cu zaharul, cacao, bicarbonatul si sarea.
  • Se adauga cafeaua, se omogenizeaza bine compozitia apoi se incorporeaza uleiul si otetul.
  • Compozitia rezultata (care nu este nici lichida dar nici prea solida, ci mai degraba curgatoare) se pune in tava iar tava se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
  • Dupa cele 30 de minute, se scoate tava din cuptor, se presara peste prajitura marsmallows, nucile taiate si chipsurile de ciocolata si se mai da tava la cuptor pentru circa 10 minute.


Sa aveti pofta!

0 comentarii:

© 2012 My Classic Cuisine, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena